Presentatiewanden

Expolinc Pop-Up Magnetic

Onafgebroken aandacht

De Pop Up Magnetic wordt tegenwoordig als de norm beschouwd voor grote afbeeldingswanden en -zuilen bij evenementen en presentaties.
Een geringpreswand1 aantal losse onderdelen gecombineerd met een licht en stabiel ontwerp, helpt u om veel aandacht te trekken met doorlopende gebogen of rechte wanden.

Wanneer u uw Pop Up Magnetic uitbreidt met een Screen Holder, kunt u op evenementen, beurzen en bijeenkomsten bewegende afbeeldingen tonen.

Expolinc Pop-Up Magnetic Tower

Onafgebroken aandacht

preswand2De Pop Up Magnetic en Pop Up Magnetic Tower worden tegenwoordig als de norm beschouwd voor grote afbeeldingswanden en -zuilen bij evenementen en presentaties. Een gering aantal losse onderdelen gecombineerd met een licht en stabiel ontwerp, helpt u om veel aandacht te trekken met doorlopende gebogen of rechte wanden.

De Pop Up Magnetic Tower is een draagbare en flexibele advertentiezuil – ideaal in een ontvangsthal of als aanvulling op een stand op een beurs. Een effectieve manier om in een kleine ruimte aandacht en belangstelling te trekken.

Expolinc Soft Image

Uitpakken en klaar

Met Soft Image heeft u een meters grote achtergrondwand die u in slechts enkele seconden opzet. De print op doek blijft gemonteerd bij opbergen en vervoer en het lage totaalgewicht van het systeem maakt het eenvoudig te verplaatsen. Samen met de Soft Image balie creëert u een ideale point of sale.

Onderscheidend Soft Image wand

– Levenslange garantie op het systeem
– Snelle opbouw en demontage
– Gegarandeerde kwaliteit, ook bij veelvuldig gebruilk
– Compact om mee te nemen
– Verschillende formaten
– Hoge kwaliteit sublimatieprint decodoek