Balies

 

Expolinc Case & Counter

In een handomdraai van koffer tot balie

balie_1

De Expolinc Case & Counter is een ruime transportkoffer, die in een handomdraai kan worden omgevormd tot een stijlvolle en stabiele balie. De zachte, afgeronde hoeken van het bovenste blad creëren een uitnodigend ontmoetingspunt, waarbij uw boodschap op de buitenzijde van de koffer word aangebracht. De koffer heeft een ontwerp met rechte hoeken zodat de verpakkingsruimte volledig kan worden benut. Hij is daardoor ook eenvoudig op te bergen en te vervoeren. De Case & Counter is verkrijgbaar als kant-en-klaar Pop Up pakket, maar hij kan tevens worden gebruikt voor het vervoer van andere draagbare displaysystemen.

– Koffer en Balie in één
– Levenslange garantie
– Topbladen en 2 schappen
– Los inzetbaar
– Tevens verpakking voor presentatiewand

 

Expolinc StandUp Infocounter

Voor elke type ontmoetingsplaats!

balie_2Met de balies van Stand Up creëert u een natuurlijk ontmoetingspunt en draagt u tegelijkertijd uw boodschap maximaal uit. Ze zijn tevens prima te combineren met de andere displaysystemen, zodat uw stand of presentatie compleet is. Stand Up is eenvoudig te monteren en heeft een degelijke constructie.

– Levenslange garantie
– Klaar binnen 1 minuut
– Prints zijn wisselbaar
– Stevige draagtas

 

Expolinc Softimage counter

balie_3De Soft Image counter heeft hetzelfde principe als de Soft Image presentatie-wand. De print is bevestigd op het frame en biedt een lichtgewicht en toch stevige oplossing. Aan de achterzijde is de counter open en bevindt zich een schap. Het systeem wordt met print, bovenblad en schap in een stevige draagtas geleverd.